Denný Horoskop Váhy

(Denný Horoskop na Piatok, 20.09.2024, znamenie Váhy)

Pocítite silu, ktorá vám pomôže prekonávať isté situácie počas dnešného dňa, ktoré si budú vyžadovať vašu trpezlivosť a porozumenie. Sila bude vnútorná a horoskop na dnes radí, aby ste túto energiu využili vo svoj postup vpred. Odhodlanie vám chýbať nebude.

Váhy Láska:

Venujte vášmu partnerovi dostatok pozornosti. Astrologický vplyv planéty Jupiter prináša do vášho života chaos medzi povinnosťami a súktromným životom. Nieje to však nič, čo by vaša silná osobnosť nedokázala prekonať. Pre silnejšiu lásku nezabúdajte partnerovi lichotiť. Ak ste nezadaní, je čas upratať si vo svojom vnútri.

Váhy Zdravie:

Vyhýbajte sa stravovaniu v strese. Začnite sa vedome stravovať a dôkladne si vyberajte čo budete jesť a akú kvalitu jedla si doprajete. Vo vašom zdraví záleží veľa od vašich stravovacích návykov.

Váhy Práca a Peniaze:

V peňažnej oblasti vám hrozí finančné sucho, dávajte si veľký pozor na nevýhodné a omeškané pôžičky. Možno sa vám zdá situácia medzi kolegami napätá, no čoskoro sa všetko obráti k dobrému. Len ste si zle vysvetlili niektoré narážky.

Rada na dnes pre znamenie Váhy:

Niekoho milovať, znamená hlavne to prijať milovaného človeka takého, aký je. Ak zdobí vašu tvár úsmev, a vaša duša svieti ako slnko, aj vy sa stávate krajším.

Tohtotýždňový SPLN MESIACA je najpodstatnejšou udalosťou a takto nás zasiahne:


Horoskop Dnes 20.09.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com