Horoskop 2023 Škorpión

Dlhší prechod marsu vo ôsmom dome ukončuje svoje pôsobenie 12. Januára. Od októbra minulého roka, si tak prvé znamenie zverokruhu oddýchne od tejto retrográdnej pozície planéty mars. U vášho znamenia zverokruhu spôsoboval cúvajúci mars zablokovanie emócií, upozorňuje Horoskop lásky 2023 Škorpión. Váš chtíč ste nevedeli oddeliť od toho, čo chce druhý pre seba samého. Táto konštalácia retrográdneho marsu znamená aj intímne problémy a odmietanie.


Horoskop predstavuje Škorpióna na rok 2023 - 2024

Škorpión sa v minulosti potýkal so strachom z odmietnutia, osamelosti. Od 12. Januára 2023 sa energie formujú v pozitívnejšie, pretože Mars sa preklápa do ôsmeho astrologického domu v priamej pozícii. Pokračuje teda vo svojej ceste, prorokuje ročný Horoskop Škorpión. Karmicky vzato sa však jeho pôsobenie obracia k pozitívnemu. Ako vaša sekundárna vládnuca planéta je mars umiestnený vo 8. dome planétou, ktorá vyhľadáva informácie.

Riešite aj problémy v rôznych oblastiach života, a hlavne problémy intímneho charakteru, ktoré ste mali v predošlom období, popisuje veľký Horoskop emócií na rok 2023 Škorpión. Táto pozícia marsu vám poskytuje viac sily a odhodlania. Budete sa riadiť pevnými a hlbokými citmi. Zaujímať sa môžte aj o sexualitu, ktorá sa teraz stáva formou vášho vyjadrenia.

Úvodné tri mesiace roka 2023, kedy vaša sekundárna planéta mars spôsobí na ôsmy dom môže byť obdobím pokojným a radostným. A to hlavne pre Škorpiónov v dlhotrvajúcom vzťahu, dodáva ročný Horoskop 2023 Škorpión.

Pocity intímneho odlúčenia sa z vášho života strácajú, zdôrazňuje ročný horoskop. Máte možnosť prevziať iniciatívu, naladiť partnera na vašu vlnu nových zážitkov, porozumenia a radosti z blízkosti druhého. Slnko je priaznivo umiestnené v štvrtom dome počas februára. Vtedy spája vašu myseľ s domovom, prorokuje Horoskop pocitov Škorpión na rok 2023. Chcete, aby sa ľudia vo vašom okolí cítili útulne, bezpečne. Vďaka umiestneniu ďalšej planéty, merkúru, taktiež v 4. dome astrológie Škorpióna, sa zo Škorpióna stáva chápavý človek plný porozumenia.

Horoskop Škorpión 2023 pre prvý štvrťrok

Vstupný štvrťrok dvetisícdvadsaťtri je priaznivý pre všetky vzťahy, ktoré boli u Škorpióna narušené. Úvod roka 2023 vám dáva možnosť prehĺbiť rodinné spojenia. Môžete posilniť vzťahy s deťmi. Deti sa teraz tešia vašej pozornosti. I vášmu záujmu o trávenie voľného času hrami a zábavou, opisuje Horoskop emocionálnej budúcnosti Škorpión 2023.

Až do 21. apríla sú energie, ktoré pôsobia na dlhotrvajúce vzťahy Škorpióna mimoriadne priaznivé. Navyše, od 20. apríla sa slnko presúva do 7. astrologického domu. Táto pozícia slnka je kľúčová pre všetky dobré osobné vzťahy Škorpióna, veští ročný horoskop Škorpión. Pozitívne vibrovanie smerom od slnka v siedmom dome však blokuje nástup retrográdneho merkúru, od 21, apríla.

Retrográdny proces druhého cúvajúceho merkúru roka 2023, ukončí jeho návrat do priamej pozície 15. Mája 2023. Od 21. apríla do 15. mája teda každý Škorpión čelí energii cúvajúceho merkúru v siedmom astrologickom dome, predvída Horoskop 2023.

Siedmy dom je zodpovedný za osobné vzťahy, dobré manželstvo, i za vzťahy so spolupracovníkmi. V tomto prípade varuje Horoskop každého Škorpióna pred uzatváraním rýchleho, nepremysleného manželstva.

Ak ste Škorpión dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu, a uvažujete o manželstve, toto obdobie určite nie je vhodné na tento krok. Nielen že sú vaše rozhodnutia nesprávne. V neposlednom rade môže merkúr v siedmom dome blokovať i vaše plány, a kompletne ich narušiť, varuje Škorpiónov ročný Horoskop. Preto nie je toto obdobie vhodné na podpisovanie dôležitých dokumentov, ako je napríklad aj manželská zmluva.

Merkúr vplýva na ročný Horoskop 2023 Škorpión

Rušivý aprílový a májový cúvajúci merkúr je naozaj dôležitou pozíciou pre dlhodobé partnerské vzťahy Škorpióna. V tomto prípade sa všetky vaše pokusy o analýzu vracajú stále do minulosti. Každý Škorpión si teraz chce urobiť poriadok v tom, čím si z hľadiska emócií prešiel, prorokuje Horoskop karmy Škorpióna na rok 2023. Viacerí Škorpióni teraz prežívajú frustráciu i problémy v manželskom spolužití. Toto obdobie vás môže ukrátiť aj o voľné chvíle. Tie chcete tráviť hlavne tým, že premýšľate o sebe samou. No aj o vašich minulých rozhodnutiach.

Pod vplyvom retrográdneho merkúru v siedmom dome ste v prítomnosti ostatných ľudí nervózny, niekedy až zlostný, varuje ročný Horoskop Škorpióna. Merkúr v tomto postavení neodporúča Škorpiónovi zúčastňovať sa na spoločenských akciách, na ktoré naozaj nemáte náladu a energiu.

Merkúr je naďalej rušivý, vraví Horoskop Škorpión 2023

Od 21. apríla do 15. mája rozhodujete o osobných vzťahoch. Nie je to však dobrý krok, upozorňuje Horoskop vzťahu Škorpión 2023. Najlepšie urobíte, ak budete uvažovať o sebe samom. Ak sa stotožníte s minulými rozhodnutiami. Neurobte unáhlené činy, ktoré by súviseli hlavne s vaším dlhotrvajúcim partnerom, varuje horoskop lásky a vzťahov Škorpión na rok 2023.

Po odoznení tejto rušivej pozícii merkúru od 15. mája sa energie kryštalizujú v krajšie, lepšie. Slnko stále pôsobí na 7. astrologický dom, a počas mája sa presúva aj do domu ôsmeho. Ostatné astrologické aspekty, aj ročný Horoskop 2023, sa od mája až do augusta dvetisícdvadsaťtri sústredia hlavne na kariérne napredovanie, a na otázky súvisiace s dlhodobými cieľmi a reputáciou.

Tehotenský Horoskop Škorpión na rok 2023

Partnerské vzťahy sú počas letných mesiacov roka dvetisícdvadsaťtri otlačené do úzadia, zvestuje ročný Horoskop pre Škorpióna. Planéta saturn v cúvajúcom pohybe od 17. júna do 14. novembra má však čo povedať i v romantike, a k plodnosti každého Škorpióna. Tehotenských horoskop Škorpión pre rok 2023 spomína aj túto retrográdnu fázu planéty saturn v piatom dome. Máte silnú potrebu teraz prekonávať všetky prekážky, ktoré vnímate v tomto smere. Chcete vytvárať trvalé hodnoty, podtrhuje ročný Horoskop Škorpión. Tento aspekt sa týka všetkých Škorpiónov, ktorí v živote túžia po splodení prvého, alebo ďalšieho dieťatka.

V tomto smere sa otvárajú všetky problémy, a komplikácie, ktoré boli súčasťou vášho života pri výchove detí. Ak ste Škorpiónom, ktorý túži po prvom dieťati, môžete sa dostať do takých situácií, ktoré vám pripomenú, akou veľkou úlohou je rola rodiča. Horoskop 2023 hovorí o veľkej zodpovednosti, ktorá do vášho života prichádza.

Tehotenský horoskop 2023 Škorpión nehovorí o veľkých problémoch s počatím. Budete však uvažovať o dostatku financií, a o ostatných záležitostiach, ktoré s novým prírastkom do rodiny súvisia. Plodné obdobie na Škorpióna čaká až do Mája 2023, od úvodu roka. Neskôr môžete využiť plodné obdobie mesiaca december na splnenie vášho sna, ak sa vám tak nepodarilo v prvej dekáde roka.

Dlhodobé partnerské vzťahy budú teda zaujímavo zasiahnuté hlavne druhým retrográdnym Merkúrom roka 2023. Neskoršie energie, hlavne tie počas letných mesiacov sa zaoberajú kariérou, a priateľskými vzťahmi Škorpióna.

Horoskop Škorpión na záver roka 2023

Záver roka 2023 orientuje pozornosť dlhodobo zadaného Škorpióna na domácnosť, ale aj súrodencov. V závere roka vás čakajú mnohé spoločenské akcie, hovorí ročný Horoskop na rok 2023. Vašu pozornosť si vyžaduje aj pozícia venuše v prvom astrologickom dome od 4. do 29. Decembra 2023.

Venuša v 1. dome znamená pre Škorpióna priaznivý rozvoj osobných vzťahov, predpovedá ročný Horoskop vzťahu Škorpióna. Všetkých vzťahov, ktoré sú pre vás dôležité. Nielen tých s dlhodobým partnerom. Táto pozícia planéty venuša, ktorá sa odohráva počas posledného mesiaca roka 2023 znamená veľkú túžbu Škorpióna po láske, a priateľstve.

Priaznivé energie prúdiace od planéty venuša v závere roka 2023 do vášho života prinesú viac lásky, porozumenia a harmónie. Preto je záver roka dvetisícdvadsaťtri u Škorpióna veľmi pozitívny z hľadiska dlhotrvajúcich vzťahov, priateľstva a rodinných vzťahov.

Horoskop Škorpión veští pozitívne energie

Horoskop 2023 teda nepredpovedá veľké búrky vo vašom dlhotrvajúcom vzťahu. Iba merkúr retrográdny od 21. apríla do 15. mája môže spôsobiť veľkú impulzivitu Škorpióna. Z tohto pohľadu môžete vyvolať v rodine, a hlavne s vaším partnerom také hádky, ktoré môžu byť bolestivé.

Dávajte si pozor na spôsob vášho vyjadrovania v tomto období. Taktiež, letné mesiace roka 2023 môžu byť pre dlhotrvajúce vzťahy náročné. Vašu pozornosť si totiž bude vyžadovať vaša práca. Kariéra na prvom mieste bude u Škorpióna počas letných mesiacov ohniskom mnohých hádok a nedorozumení s partnerom.

Ako vidí Horoskop záver roka 2023 u znamenia Škorpión?

Horoskop 2023 Škorpión vám radi, aby ste sa počas roka snažili nájsť rovnováhu medzi pracovným životom a osobnými povinnosťami. Pristupujte k vašej láske ako k cennému daru. Nie ako k samozrejmosti. A to hlavne od mája, až do záveru mesiaca August. Sezóna Škorpióna, ktorá trvá od 23. októbra a končí 21. novembra vás obohatí o nový osobný rast, i rozvoj vo viacerých oblastiach života. A samozrejme, aj v osobných vzťahoch.

Keďže mars v 1. dome od 12. októbra do 24. novembra predpovedá presadzovanie svojich názorov prostredníctvom fyzickej sily, je možné že sa vo vašom živote prejaví viac agresívnejšej, mužskej energie. Extrovertnejšiu povahu v závere roka dvetisícdvadsaťtri, ktorú veští ročný horoskop Škorpión môžete využiť na úspech a osobný rast.

Sú pre Škorpióna nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Škorpiónov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Škorpión POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Škorpióna


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Škorpión

Horoskop 2023 Škorpión & Merkúr

Horoskop 2023 Škorpión | Venuša

Horoskop 2023 Škorpión & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Škorpióna 2023 a planéta Saturn

Horoskop Škorpión 2023 | Urán

Veľký Horoskop 2023 Škorpión, a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Škorpión 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com