Presný HOROSKOP na Týždeň 01 až 07. Júla 2024: Cestujete? Toto MUSÍTE vedieť!

Týždenný Horoskop ukazuje, že prvý júlový týždeň roka 2024 (27. Týždeň 2024) vedie znamenia zverokruhu k cestám fyzickým aj duchovným. Začína sa JÚL 2024, kedy má hlavné slovo NOV a SLNKO v RAKOVI. Za energiou tohto týždňa nezaostáva ani vplyv retrográdnych účinkov pomalých planét, na duševnú rovnováhu a energiu.

NIektorí ľudia cestujú na letnú dovolenku. V závere článku sa dozviete, či cestovaniu praje aj týždenný horoskop, a teda jeho astrologické týždenné nastavenie. Viaceré znamenia zverokruhu dosahujú tento týždeň moment sebareflexie, pretože sa dívame na svoje aktuálne činy, ktoré súvisia s minulosťou, a majú zmysel pre budúcnosť.

Slnko, a jeho významné postavenie v duchovnom a romantickom znamení rak, inšpiruje hlavne našu kreativitu vo vzťahoch, a odvahu, ktorá súvisí s láskou. Celkovú atmosféru tohoto týždňa, ovplyvňuje nielen slnko postavené v znamení raka a tajuplný NOV MESIACA v rovnakom znamení, ale aj ďalšie významné astrologické udalosti.

Tento týždeň, od 01. do 07. Júla 2024 je však isté, že RAK bude mať veľký vplyv. Znamenie RAK je tento týždeň nositeľom túžby po bezpečí vo vzťahu, láske, v domove, ale aj v pracovných otázkach. Chceme sa cítiť bezpečne a túžime mať pocit, že tento svet je s nami v súzvuku. Znamenia zverokruhu tento týždeň hľadajú kam patria a kde sú milované.


Horoskop potvrdzuje, že významné sú tento týždeň aj ďalšie udalosti

Merkúr tento týždeň opúšťa raka, a prechádza do ohnivého znamenia LEV, čo výrazne stimuluje spôsob vyjadrovania znamení zverokruhu. V predchádzajúcom týždni mohol RAK prinášať viac emocionálneho spôsobu komunikácie. Znamenie LEV ku ktorému MERKÚR od Utorka nastupuje, prinesie do tohto týždňa viac odvahy a sebavedomia, nielen do slov, ale aj do činov znamení zverokruhu.

Prechod merkúru, ktorý sa v 27. týždni udeje 02. Júla 2024, povzbudzuje znamenia k odvahe vo vyjadrovaní svojho pravdivého a čistého ja. Neskôr, už v STREDU, sa vyskytuje nepríjemná opozícia planéty merkúr s plutom, čo nárazovo vyvoláva silnejšie konfrontácie v našom spôsobe komunikácie. POZOR - môžu vznikať náhle hádky, pretože dynamika tohto astrologického úkazu nás núti prehodnotiť naše presvedčenia.

Na veci okolo, či už na pracovisku alebo vo vzťahu znamení zverokruhu, sa pozeráme úplne z nového uhla, a preto vidíme nové možnosti, ale aj pravdu tam, kde bola skrytá. Azda NAJVÝZNAMNEJŠOU udalosťou tohto týždňa v hľadisku astrológie, je podľa horoskopu mesačný NOV v domovskom znamení RAK. Tento okamih Júla 2024 je významný a vhodný aj pre RITUÁLY BIELEJ MÁGIE, ktoré povzbudzujú, liečia a pomáhajú v emóciách.


MESIAC JÚL je bohatý na lásku, potvrdzuje to aj NOV MESIACA v znamení RAK

Keď sa mesiac nachádza vo svojom domove, zvyčajne sa tam cíti pohodlne. Silná Júlová fáza mesiaca rozvíja svoje najkvalitnejšie vlastnosti. Keďže znamenie rak je priamo napojené na mesiac, dáva tohtotýždňový mesačný nov nové možnosti pre začiatky, a to najmä v oblasti rodinného života a domova znamení zverokruhu. Tento týždeň sa teda zdá ako ideálny čas na spojenie sa so svojou rodinou.

Znamenia zverokruhu sú tento týždeň viac napojené na reálne životné hodnoty. Aby sme sa duchovne očistili, je pre znamenia zverokruhu určite dôležité nájsť spôsob správnej komunikácie s členmi rodiny, hľadať bezpečie v domove, a vytvárať lepšie prostredie pre svoj život.

Veľmi emocionálne nastavené budú tento týždeň predovšetkým znamenia vodné, ktoré cítia viac energie lásky a rodiny v tomto týždni (Rak, Škorpión a Ryby). Ale rovnako vás môže aj tento týždeň viac vyčerpať v porovnaní s ostatnými znameniami zverokruhu. Ohnivé znamenia zverokruhu (Baran, Lev a Strelec) môžu byť v strede týždňa menej stabilné, preto pozor na hádky.

Dajme si tento týždeň otázku, čo pre nás znamená skutočný pocit domova, a za odpoveďou sa určite vydajme počas tohto týždňa, a teda v piatok, kedy NOV mesiaca v znamení rak dáva príležitosť pre podporu osobných vzťahov. Deň - piatok - kedy sa mesiac zahalí do temného NOVU je skvelý aj pre rituály bielej mágie, ktoré nájdete v tomto odkaze.


Týždenný Horoskop pripomína, že aj Slnko v Rakovi znásobuje emocionalitu

Slnko má svoje dominantné postavenie v tomto týždni tiež v znamení rak, rovnako ako mystický MESIAC. Slnko nás sprevádza v Rakovi každým dňom tohto týždňa, pričom si užíva svoj pobyt v emocionalite znamení zverokruhu. V tomto postavení prináša aj týždenné Slnko znameniam zverokruhu pocit pohody a rodinného tepla.

Týždenný horoskop veští, že týždeň od 1. do 7. júla je ideálnym priestorom na spojenia sa s rodinou a najbližšími. Čerpajme energiu v pohodlí domova, v objatí s najmilovanejšími členmi našej rodiny. TEnto týždeň si prejavujme viac lásky, tolerancie a láskavosti, pretože lásku, ktorú teraz zasejeme môžeme žať v podobe osobného pocitu naplnenia a duševnej radosti.

Týždenný horoskop ukazuje, že prvý júlový týždeň je skvelý na návštevy rodiny, aj na rozvíjanie rodinných vzťahov. Tento týždeň si znamenia zverokruhu užívajú stretávanie sa s najbližšími. I keď sa odohrá jeden negatívny aspekt, z celkového pohľadu je horoskop tohto týždňa skutočne priaznivý.

V stredu a vo štvrtok môžu nastať iba náhle nedorozumenia, alebo hádky, ktoré sú prevažne spojené so stredou, alebo štvrtkom. O tom sa však viac porozprávame ešte v ďalších riadkoch týždenného horoskopu. V závere vám tiež veštkyňa prezradí, ako sa cúvajúce planéty tohto týždňa, ktoré sú zväčša negatívnou predpoveďou, zapoja do nášho celkového pocitu v úvode, i na konci týždňa. Najpresnejší Týždenný Horoskop pre každé znamenie si prečítate aj na tomto odkaze.


Horoskop tento týždeň ráta aj s presunom Merkúru z Raka do Leva

02. Júla 2024 nastáva v astrologickom prostredí zaujímavá zmena. Merkúr opustí znamenie rak, a zapojí sa do energie ohnivého leva. Prechod merkúru znamená, že komunikácia a myšlienkové pochody, ktoré boli spojené s minulým týždňom sa menia. Získavajú na sile a sebavedomí v ohnivom levovi.

Planéta merkúr je totiž v znamení lev odvážna. Nebojí sa vyjadriť svoje názory, nebojí sa byť počutá, a ukazuje svoju kreativitu. Júl sa celý prejavuje v duchu rodinného cítenia, ale energie povzbudzuje aj ohnivá podstata Leva. MESAČNÝ HOROSKOP NA JÚL 2024 povie každému znameniu viac o celomesačných energiách, určite nevynechajte svoj mesačný Horoskop.

Postavenie Merkúru v znamení lev má významné priaznivé účinky hlavne na ľudí, ktorí potrebujú prezentovať samého seba, s väčšou odvahou a dominanciou. Je to skvelé postavenie pre profesie, kde znamenia potrebujú prezentovať svoju silu a schopnosti, alebo pred čas, kedy sú na stole dôležité, či nové projekty.

Tento týždeň bude vyžadovať u niektorých znamení v práci odvahu a iniciatívu, ale práve s touto komplikáciou nám pomáha Merkúr napojený na ohnivú energiu Leva. Tento týždeň je pre viaceré znamenia zverokruhu plný príležitostí a posilňuje rodinné väzby, vďaka slnku v znamení rak. Súčasne dokážeme vyjadriť i svoju jedinečnosť a kreativitu, vďaka merkúru v znamení Lev.


Týždenný Horoskop predpovedá napätý stred prvého Júlového týždňa

V stredu sa dejú až dve dôležité astrologické udalosti. Venuša v pozitívnom napojení na saturn povzbudzuje znamenia zverokruhu. Ale pozor! Stredajší Merkúr, 03. Júla 2024, negatívne ovplyvňuje Pluto. Práve streda môže vyvolať náhle hádky alebo nedorozumenia, v osobných vzťahoch, ale aj ale aj na pracovisku.

Venuša sa v stredu nachádza v harmonickom uhle so Saturnom. Symbolizuje disciplínu, zodpovednosť a štruktúru v našich vzťahoch. Znamenia zverokruhu vnímajú tento aspekt ako čas, kedy vzťahy získavajú na sile a stabilite. Práve pri spojení Venuše so Saturnom nachádzajú znamenia zverokruhu spôsob, ako vytvárať krajšie vzťahy, ktoré sú trvácnejšie.

Ale nie len pozitívne aspekty sú na astrologickej scéne tohto týždňa. Druhým významným stredajším aspektom je Merkúr v rušivej a obávanej opozícii s Plutom. Keďže Planéta merkúr narúša komunikáciu u znamení, a dostáva sa do protikladu s Plutom premýšľame viac nad minulými chybami. Môžeme očakávať prudké rozhovory alebo náhle odhalenia, varuje týždenný horoskop.

V stredu sa na veci okolo nás dívame z viacerých uhlov pohľadu, a preto vidíme i to, čo mohlo byť doteraz skryté. Pozitívnou energiou tohto aspektu je však prekonanie strachu a obáv, o ktorých sme si mysleli že ich nedokážeme vyriešiť. Práve tento aspekt nám ukazuje, že maličkosti ktoré odhalíme predstavujú chýbajúci kúsok skladačky. Streda je pre znamenia zverokruhu skvelou príležitosťou na myšlienkový rast a posun vpred. Potvrdzuje to aj Denný Horoskop predpovedajúci výraznejšie energie na tieto dni.


Záver týždňa je v objatí pomalého vývoja a väčšej stability

Štvrtok sa ešte pohybuje v duchu, možno náhlych konfliktov, alebo zásadných odhalení. Ale najvýznamnejšou udalosťou tohto týždňa je jednoznačne NOV MESIACA, ktorý sa objavuje v piatok, vo vodnom znamení RAK.

Keďže nov zahalí našu nočnú oblohu mystickou temnotou, sústredený v súhvezdí raka, teda vo svojom domove, bude tento mesačný - júlový nov veľmi silný. V tomto duchu odporúčame navštíviť aj sekciu rituálov bielej mágie počas mesačného novu, pretože práve JÚLOVÝ NOV je ten, ktorý vám môže pomôcť dosiahnuť pocity a veci, po ktorých túžite.

Znamenia zverokruhu majú pri piatkovom mesačnom NOVE v znamení rak možnosť zacieliť sa na nový projekt, alebo dosiahnuť veci, ktoré mali len v mysli ale báli sa za nich postaviť alebo ich rozbehnúť. Čo si naplánujete vy? Aký dlhodobý cieľ sa vám v mysli zjavuje, ale zatiaľ ste nemali priestor ho realizovať? Napíšte nám svoje pocity z prvého Júlového týždňa na Facebooku Horoskop a Tarot.


Mnohí cestujú na letnú dovolenku, praje Horoskop tomuto týždňu cestu bez komplikácií?

Už v pondelok, 01. Júla 2024 majú deti prázdniny. Tento čas sa spája aj s letnými dovolenkami, a teda aj s cestovaním, napríklad po Slovensku, ale aj do zahraničia. Niekomu môže byť v tomto smere nápomocná aj astrológia, teda sumarizácia pozitívnych a negatívnych aspektoch tohto týždňa. Podľa nich sa môžu znamenia zverokruhu orientovať aj v otázke cestovania.

Tento týždeň je zaujímavý z hľadiska astrologických udalostí vplývajúcich na plány cestovateľov. Aj astrológia môže tento týždeň ovplyvniť naše cestovateľské plány. Slnko v znamení rak, vnáša do cestovania citlivý tón, a keďže s Rakom milujeme domov, cesty s rodinou sú na mieste. Ideálna dovolenka, najmä pre vodné a vzdušné znamenia zverokruhu, ktorými sú rak, blíženci, škorpión, váhy, ryby a vodnár, sú hlavne overené destinácie, ktoré dobre poznáte, a milujete.

Ohnivé a zemské znamenia zverokruhu majú v tomto týždni zvýšený smäd po dobrodružstve a po nových skúsenostiach. Komunikácia je zábavná a otvorená, a tak môžete tento týždeň objavovať aj nové zákutia nášho sveta. Toto astrologické odporúčanie sa týka najmä znamení baran, býk, lev, panna, kozorožec a strelec, ktoré tvoria skupinu zemských a ohnivých znamení zverokruhu.

Chvíľu na väčšie plánovanie by si mali dopriať najmä cestovatelia, ktorí sa vydajú na svoju letnú dovolenku v druhej polovici týždňa, teda od stredy 03. Júla 2024. Keďže v astrológii žiari aj jeden negatívny aspekt, bolo by dobré sa na cestu poriadne pripraviť. V týchto dňoch si získajte viac informácií o destinácií kam cestujete, skontrolujte si počasie, i svoje cestovné doklady. Väčšia pozornosť voči prípravam na cestu je určite v tomto čase dôležitá, aj podľa astrológie.

Keďže pomalé planéty, Pluto a Neptún sú pri svojej retrográdnej sile, z dlhodobého hľadiska pôsobenia, je teraz pri cestovaní dôležité nezabúdať na rešpekt voči miestnej kultúre. Rešpektujme miestne zvyky, a snažme sa získať viac informácií o mieste, kam cestujeme.

Dôležitou radou pre všetky znamenia zverokruhu, najmä pre záver tohto týždňa je určite zostať vnímavým. A to nielen k okoliu, no i k svojim vnútorným pocitom. Ak sme unavení, nezabúdajme na kvalitný odpočinok. V poslednom rade si nezabudnime uchovať spomienky na svoje cesty, či už cez denník, fotenie, suveníry, alebo krásne videá z nášho tohtoročného letného dobrodružstva.

Takéto je zhrnutie pre tých, ktorí sa chystajú na tohto tohtoročnú letnú dovolenku už v prvom júlovom týždni roka 2024. Veríme, že tieto astrologické rady vám môžu byť nápomocné, pretože vychádzajú z presných pozícií astrologických aspektov tohto týždňa. Nezabúdajte si naplno užiť svoju cestu, a dobre si oddýchnite.

Budeme nadšení, ak sa s nami podelíte o svoje cestovateľské plány cez náš FACEBOOK Horoskop a Tarot. Možno sa vašimi plánmi inšpirujú aj ostatní fanúšikovia. Kam cestujete, kedy? Aká je vaša predstava o ideálnej dovolenke? Napíšte nám.


Toto sú energie na tento týždeň z ktorých bol vypočítaný presný týždenný astrologický horoskop na Júl 2024:

Každá energia a planéta bude mať na tento týždeň, a teda i na celý Júl 2024 rôzny účinok. Pri vytváraní Horoskopu sa veštkyňa sústredila hlavne na nasledujúce aspekty, na silu elementov tohto týždňa, ktoré prevládajú a tiež na vzájomné prepojenia energií planét a znamení zverokruhu. Nasledujúce udalosti patria medzi tie hlavné, ktoré nás tento týždeň čakajú a zasahujú do nášho karmického a bytostného sveta.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu, od 01. do 07. Júla 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com