Denný Horoskop (Utorok, 30. Júl 2024)

Dnešný Utorok je podľa horoskopu časom, kedy sa znamenia zverokruhu sústredia na všadeprítomnú vášeň, sviežosť a otvorenosť z prevládajúcich, dnešných elementov. Oheň a vzduch, sú dnes elementy, ktoré si delia prvenstvo dnešného dňa z hľadiska vibrácií smerom ku každému znameniu zverokruhu. Oheň prúdi aj od Slnka v Levovi a jeho energia je pripravená konať, je energická a sústredená na dosahovanie cieľov.

Keďže dnes je cítiť okrem vášne ohňa aj vzdušnú kvalitu navôkol, sme spoločenskejší a otvorenejší rozhovorom, aj tým vážnejším. Dnešný Utorok je skvelým časom na spoznávanie vlastných vnútorných dialógov. My sme strojcom toho, ako sa naša myseľ rozvíja a formuje. Dnes sme pánmi svojich myšlienok. S povzbudením od vzduchu dnes vieme pretvárať aj temnejšie myslenie na pozitívne a povzbudzovať tak lepšie karmické prúdenie smerom k nám.

Najslabšie je dnes elementárne zastúpená zem, čo vplýva aj na to, ako sa denný horoskop ukazuje smerom k znameniam zverokruhu. Môže nám chýbať taká zdravá dávka praktickosti. SMe dominantnejší a zabúdame na veci, ktoré sú v živote podstatné. Napríklad sa to môže podpísať na tom, že v práci sa sústredíme skôr na kvantitu, než na odvedenú kvalitu. Môžu vznikať chyby.

Dnes tiež môžeme mať sklon k rozhadzovaniu peňazí. Nezadaní môžu dnes viac inklinovať ku krátkodobým vzťahom rovnako, ako aj ľudia, ktorí sú zadaní. Dnes sa nám hodnoty trochu mýlia a preto pri každom kroku opatrne. Dnes sa skôr snažme posilniť zem, ktorá dnešku chýba tým, že vyhľadávajme bezpečie, stabilitu a v detailoch hľadajme to, na čom skutočne záleží.

Dnes môže aj letmý flirt zadaného spôsobiť nepríjemnosti vo vzťahu, aj v budúcnosti lásky. Aj malá chyba v práci dnes môže byť na očiach. Pamätajme na dnešný vplyv tranzitov a elementárneho zastúpenia a vyhýbajme sa zlým rozhodnutiam, radí denný horoskop.

Aj planéty dnes majú veľký dopad na horoskop

Slnko v Levovi naďalej pripomína, že pre pocit šťastia nie je nutné dívať sa ďaleko dopredu, ale skôr sa sústrediť na krásu prítomného okamihu. Je dobré nájsť v prítomnosti radosť, ktorú sa vám snaží odhaliť práve aktuálne nastavené slnko s Leviou silou. Slnko naďalej podporuje kreativitu a líderstvo a snaží sa znameniam zverokruhu rozšíriť obzory cez myslenie nad rámec bežných dní. Veci sa dnes môžu zdať iné ako doposiaľ, ale všetko čo sa deje má svoj význam.

Dnešný Mesiac v Blížencoch, ktorý pomaly ubúda, aby v Nedeľu, 04. Augusta privítal NOV v Levovi, vytvára atmosféru pre jednoduche učenie a krásne rozhovory. Sme prístupnejší informáciám, ktoré nás aj bavia. Máme túžbu po životnej rozmanitosti a tak sa dnes môžeme viac venovať veciam, ktoré nám prinášajú radosť. POSLEDNÁ štvrť mesiaca dnes veští, že je čas na dokončenie toho, čo sme rozbehli.

MARS dnes podporuje dobré nápady a dynamiku. Venuša dáva do vzťahov vášeň, pretože aj od nej prúdi dnešná silná elementárna prevaha ohňa. Jupiter, ktorý tiež podporuje rast vzduchu je dnešnou exenciou expanzie a nových zistení. Je to veľmi šťastný symbol radosti pri rozhovoroch a cestovaní.

Dnešok sa u znamení prejaví rôzne a preto si na druhej strane prečítajte aktuálny horoskop pre každé znamenie zverokruhu. Na druhej strane vám predstavím dnešný, denný Horoskop na Utorok, 30. Júla 2024, pre znamenia Baran, Býk, Blíženci, Rak, Lev, Panna, Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec, Vodnár aj Ryby.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený Utorok, 30. Júl 2024. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu! Pre astrologickú predpoveď horoskopu pre každé znamenie zverokruhu pokračujte v čítaní ďalej. Predtým ale z celého srdca každému ĎAKUJEME ZA ZDIEĽANIE.



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com